.

.

NBEADS 70 Db Golyós Lánc Húzza Hurok Csatlakozó, 2,4 mm/3 mm/4,5 mm/6 mm Golyós Lánc Mennyezeti Ventilátor Lámpa Húzza Hurok Rozsdamentes Acél Lánc Csatlakozók Ékszerek Csattal Megállapítások A Karkötő Nyaklánc DIY Művészeti, Hogy

NBEADS 70 Db Golyós Lánc Húzza Hurok Csatlakozó, 2,4 mm/3 mm/4,5 mm/6 mm Golyós Lánc Mennyezeti Ventilátor

HUF 1551.15

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

A CSOMAG TARTALMAZZA Jön a teljesen 70pcs 304-es rozsdamentes acélból készült golyós lánc húzza hurok csatlakozó, elég mennyiségek, hogy lehet, hogy használja a tartalék csatlakozó csatlakoztassa a törött rész, amikor a pull lánc megszakad, szóval ne aggódj találni egy csere. 4 KÜLÖNBÖZŐ MÉRETBEN-Beleértve a 4 különböző méretben, hogy elfér 2,4 mm/3 mm/4,5 mm/6 mm labdát láncok.Mint kombinációja olyan sok különböző méretű, akkor válassza ki a megfelelő méret az ön igényei szerint, ahhoz, hogy megfeleljen a napi szükséglet.MINŐSÉGI ANYAGOK .. Ezek a mennyezeti ventilátor labdát lánc húzza hurok csatlakozók készült minőségi 304-es rozsdamentes acél, tartós, strapabíró, ami nem könnyű, hogy a rozsda, vagy törött.Jó csere kezelni, vagy kiterjesztését húzza lánc, mennyezeti lámpa, mennyezeti ventilátor, asztali lámpa, stb.KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ .. Ezek a csatlakozók is csatolni kell az utolsó szakasz egy lánc, labdák, amelyek a ciklus végén a gyűrűt, hogy lefagy a kedvenc zsinórral.Kézzel készített, egyedi ventilátorok lámpa húzza kézművesek kell.Hozd LÉTRE A SAJÁT DIVAT .. Tökéletes megállapítások a különböző ékszerek készítése.Minden megállapítások egyedi, design, stílus, VAGY a téma, ezért az ékszereket velük, egyedi, képviseli a saját divat.Könnyű, praktikus, egyszerű formák, gyönyörű.Ezek a mennyezeti ventilátor labdát lánc húzza hurok csatlakozók készült minőségi 304-es rozsdamentes acél, tartós, strapabíró, ami nem könnyű, hogy a rozsda, vagy törött.Jó csere kezelni, vagy kiterjesztését húzza lánc, mennyezeti lámpa, mennyezeti ventilátor, asztali lámpa, stb.Ezek a csatlakozók is csatolni kell az utolsó szakasz egy lánc, labdák, amelyek a ciklus végén a gyűrűt, hogy lefagy a kedvenc zsinórral.Kézzel készített, egyedi ventilátorok lámpa húzza kézművesek kell.Tökéletes megállapítások a különböző ékszerek készítése.Minden megállapítások egyedi, design, stílus, VAGY a téma, ezért az ékszereket velük, egyedi, képviseli a saját divat.

Tulajdonságok

Anyag:
Rozsdamentes Acél.
Szín:
Rozsdamentes acél színe
Méret:
Ball Chain Connector
Golyós Lánc Csatlakozó:
5.5x16.5x4.5mm, lyuk
Golyós Lánc Csatlakozó:
18x7.5x6mm, lyuk
Golyós Lánc Csatlakozó:
21.5x9.5x7.5mm, lyuk
Gyöngy Konténer:
6.8x5.2x1.1cm, 1db;
Papír:
14.4x3.5cm, 1db.
Ára per 70pcs :
Megjegyzés:
Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen minőségi probléma. :
Miatt fényhatások, monitor fényerő / kontraszt beállításokat lehet némi különbség a színtónus a képek, illetve a tényleges tétel. :
A termék a képen lehet nagyobb, mint a tényleges. Felhívjuk a figyelmet, hogy méretben. :

A vásárlók is választanak