.

.

Hegesztő Sisak Hegesztő Arcát, Amely Szín Változó Fejét szerelt Nagy Megtekintése Napelemes automatikusan Sötétedő Hegesztés Face_mask az Ív Hegesztés Grind Vágás

Hegesztő Sisak Hegesztő Arcát, Amely Szín Változó Fejét szerelt Nagy Megtekintése Napelemes automatikusan

HUF 1740.15

Az összeg
A megrendeléshez hozzáférhető formában

pc polikarbonát.Milliszekundum fényerő : Ez az arc, amely tartalmaz egy nagy érzékenységű érzékelő fej, automata fényerő képernyő, valamint egy napelem, amely lehet elérni azonnali tompítása belül 0.1 ezredmásodperc, hatékonyan védi a szemét.Magas hőállóság : hőszigetelés panel elfogadott, a hőszigetelés 130 Celsius-fok, amely hatékonyan megakadályozza égési sérülések.Az első rész célja, szivaccsal, hogy megvédje a homlokán a kárt, felszívja a verejték kényelmesen, valamint csúszásmentes.Használatával magas minőségű PE anyagból, ellenállóbb, hogy ősszel, a magas hőmérséklet, a jó hőszigetelés megakadályozza, hogy égeti az arcát, majd egy hosszabb élettartam.A megvastagodott homlokán szivacs hatékonyan védi a homlokán, a kár, elnyeli a verejték kényelmesen, valamint csúszásmentes. ❤️Napenergia Automatikus Tompítása, Színe Változó Fejét Szerelt Hegesztés arcát, amely Magas Hőmérsékletű Ellenálló Védő Hegesztő Kap ❤️Átfogó védelmet, de nem blokkolja a nézet, hegesztés több, hatékony, kényelmes. ❤️Jellemzők : az ❤️ Anti-csepp anyag, hosszabb élettartam. ❤️ Lehet tükrözött, fel-le, 180° - ban szabadon. ❤️Specifikáció : ❤️ Burkolat anyaga : pc polikarbonát ❤️ Méret : 28×20 cm ❤️ Nettó Súly : 256g ❤️A szerepe tompítása lencsék : ❤️ Nagy érzékenységű érzékelő fej : nagy munka hatékonyság, a sebesség érzékelő fogadására, valamint a változó fény nem károsítja a szemet. ❤️ Folyadékkristályos képernyő fényerő : Amikor az arc fény keletkezik, nem lesz sötét a normális állapot, azonnal, a place fény eltűnik, majd visszatér a normál állapotba. ❤️ Automatikus fényerő : a konverziós idő az az arc, amely a fény sötét 0.1 ezredmásodperc, 9-13 szinten, az árnyékolás hatása. ❤️Csomag tartalmazza : az ❤️1 x Hegesztés arcát fedezi.

Tulajdonságok

❤️ Burkolat anyaga:
pc polikarbonát
❤️ Méret:
28×20 cm
❤️ Nettó Súly:
256g
❤️A szerepe tompítása lencsék:
❤️ Nagy érzékenységű érzékelő fej:
nagy munka hatékonyságát,, a sebesség érzékelő fogadására, valamint a változó fény nem károsítja a szemet.
❤️ Folyadékkristályos képernyő fényerő:
Amikor az arc fény keletkezik,, nem lesz sötét a normális állapot azonnal, pedig az arc a fény eltűnik, majd visszatér a normál állapotba.
❤️ Automatikus tompítása:
a konverziós idő az az arc, amely a fény sötét 0.1 milliszekundum, 9-13 szinten, az árnyékolás hatása.
❤️Csomag tartalmazza:
https
❤️1 x Hegesztés arcát, amely :

A vásárlók is választanak